Nimet İlkokulu
NİMET MAH. NİMET SK. NİMET İLKOKULU BLOK NO 151 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

VİZYON

Mükemmelliği daha büyük yerlere, başarıyı daha da yükseklere çıkarmak için çalışarak öğrencilerin tümünün merkezi sistem sınavlarını kazanarak Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi olmasını istiyoruz. Temel görevlerimizin, öğrencilerimizi hayata, bir üst öğretime ve özellikle ilgi, istek ve yeteneklerine göre başarılarını göz önüne alarak akademik öğretime hazırlamak, Öğrencilerimize, bilginin yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesini kazandırmak, “Öğrenmeyi öğrenin” düşüncesinin bilgi toplumunda yaşamın bir gereği olduğuna inanırız, Öğrenci merkezli etkili bir okul anlayışını benimseriz, Öğrencilerimize, topluma kolay ve sağlıklı uyum sağlayabilmelerini, sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınmayı destekleyici davranışlar kazanmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Paydaşlarımızla kurum kültürüne ve kurumumuzun eğitim – öğretim hedeflerine katkıda bulunacak şekilde; çalışmalarımızı aklın ve bilimin ışığında, teknolojiyi kullanarak ve sosyal aktivitelerle zenginleştirerek, öğrencilerimizi başarıya odaklı ve ülke değerlerimizi, vatan, millet ve bayrak sevgisini özümsemiş, sahip olduğu bu değerlerle geleceğe yön verebilen, kendi potansiyellerini en üst seviyede kullanabilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Tam Gün

Elektrikli Kalorifer sistemi

Servis Bilgisi

okulumuz taşıma merkezli köy okuludur.Öğrencilerimizi taşıyan 10 tane öğrenci servisimiz bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Akçakale ilçe Merkezine uzaklık 24 km Şanlıurfa İline uzaklık 60 km

Okulumuz Nimet Köyünde bulunmaktadır. Konum olarak köy merkezindedir.

websitemizdeki bilgiler güncel olup okulumuz bsi değildir.